Generelle regler på stedet

Generelle regler for adfærd på stedet:

Til at begynde med kommunikerer hundredvis af mennesker på webstedet,forskellige religioner og synspunkter, og de er alle fulde besøgende på vores websted, så hvis vi vil have dette samfund af mennesker til at fungere, og vi har brug for regler. Vi anbefaler på det kraftigste, at du læser disse regler, det tager kun fem minutter, men det sparer tid og hjælper med at gøre webstedet mere interessant og organiseret.

Til at begynde med skal vi opretholde vores hjemmesidedig selv med respekt for alle besøgende på webstedet. Må ikke fornærme deltagerne, det er altid overflødigt. Hvis der er klager - kontakt venligst administratorer eller moderatorer (brug personlige beskeder). Forbud mod andre besøgende anses for at være en af ​​de mest alvorlige overtrædelser og er hårdt straffet af administrationen. Vi forbyder strengt racisme, religiøse og politiske udtryk. På forhånd tak for din forståelse og for ønsket om at gøre vores site mere høflig og venlig.

Webstedet er strengt forbudt:

- Meddelelser, der ikke er relevante for artiklens indhold eller i forbindelse med diskussionen
- fornærmelse og trusler mod besøgende på webstedet
- i kommentarerne er forbudte udtryk indeholdende profanitet, ydmygende menneskelig værdighed og ansporing af etnisk strid
- spam, samt reklame for varer og tjenesteydelser, andre ressourcer, medier eller begivenheder, der ikke er relateret til sammenhængen i diskussionen af ​​artiklen

Lad os respektere hinanden og webstedet påsom du og andre læsere kommer til at tale og udtrykke deres tanker. Webstedadministrationen forbeholder sig ret til at slette kommentarer eller dele af kommentarer, hvis de ikke overholder disse krav.

Hvis du overtræder reglerne, kan du få det en advarsel. I nogle tilfælde et forbud uden advarsel. På spørgsmål om forbud, skriv til administratoren.

fornærmelse administratorer eller moderatorer straffes også forbud - Respekter andres arbejde.