Sådan fjernes fodsvulmen efter en skade

Kirurg-phlebologist-lymfolog, kirurg af den første kategori

I januar var der en brud på kalyxen. næsten 1,5 måneder var benet i gips. muskler og sener er begge træ, og foden er edematøs. nu bøjer mit knæ lidt, jeg går ikke med mine fødder uden en krykke, jeg flytter næsten ikke mit sunde ben. fortæl mig hvordan man fjerner puffiness hjemme og hvad skal man gøre med det skadede bens muskler? tak.

Svetlana, Ukraine, 52 år gammel

I tilfælde af et ødem som læge phlebologist kan jeg til digrådgive at foretage en dupleksscanning af vener. Ofte interfererer patologiens patologi med genoprettelsen af ​​benet efter traumer. Og på alle andre spørgsmål vil traumatologens læge svare mere kvalitativt. Muskler kræver terapeutisk motion og massage. Men de kan kun anbefales med udelukkelse af dyb venetrombose.

Med venlig hilsen Elena Belyanina.

Hej Elena Olegovna! Jeg havde postpartum trombose seks måneder siden. I dag gik jeg for at se en læge, en thrombus allerede →

03/26/2013 | Ирина, 29 år gammel

Kommentarer 1

Svetlana
Svetlana pr. 31. juli 2016 kl. 22.00
Velkommen! Mit navn er Svetlana ...gå kører om aftenen, så besluttede at tage belastningen på fødderne, tog vægten af ​​1 kg og kørte ... i morgen hævede ankler og smertefulde skridt på tæerne, gå på tæer og ankler ondt, hvad der kan gøres, hvordan man kan være, så fortæl mig. .