Lindre smerte og hævelse i åreknuder

Hvis du ved hvad åreknuder er medet dybt anatomisk synspunkt, årsagerne til og mekanismen for forekomsten af ​​åreknuder. så bliver det klart, at dette er en næsten uhelbredelig sygdom, der kun kan stoppes kirurgisk. Hvordan ikke ked af det, men sandt. For det første kan åreknuder være bekymret for en ung kvinde kun som en æstetisk, kosmetisk defekt, men senere, med alderen, processen skrider frem, og der er hævelse, smerter, tunghed i benene, desuden kan det være den mest farlige og tromboflebitis - tromboemboli.

I denne artikel vil vi tale om behandling af åreknuder derhjemme, men læseren skal forstå, at:

Konservative metoder til behandling af åreknuder harDet betyder kun som en støttebehandling før og efter operationen, ingen creme, ingen salve, ingen lotion, kan ikke medvirke til at ændre trykket i de nedre ekstremiteter.

Iført kompression undertøj med åreknuder. har selvfølgelig sin positive, tilstrækkelig effektive virkning, men også kun som en forebyggende foranstaltning, for at standse fremdriften af ​​åreknuder og det yderligere udseende af dilaterede vener (se behandling af åreknuder).

Varianter af bedrag og bedrageri hos patienter med åreknuder

  • "Personlig phlebologist" og "ingen åreknuder"

Jeg vil gerne advare vores læsere om detVi fik ikke at scam sites fremmes i reklame-netværk, til internettet, som tilbyder unikke hjul med en magisk metode at slippe af åreknuder under navnene "Personal phlebologist" og "ingen åreknuder" - dette er den virkelige svindel godtroende borgere. På disse diske er der i tillæg til øvelser med åreknuder ingen oplysninger om behandling af åreknuder. Faktisk kan enkle øvelser hjælpe med at reducere tunghed i benene, fjern hævelse, men det er helt gratis at finde på ethvert websted af åreknuder.

  • Behandling af åreknuder med leeches

Behandling af åreknuder med løg er også den mestlæger overveje quackery og snyd. Mange patienter, der ikke kender essensen af ​​sygdommen, forvirrer åreknuder med tromboflebitis og mener, at med blodblod bør "fortyndes" og leeches hjælper med dette. Hvis en person har tromboflebit, så er det bedre at bruge sikre lægemidler, der fremmer blodfortynding. Og med varicose behandling med leeches kan bidrage til udviklingen af ​​allergisk dermatitis, trofasår, efter at bites ofte forbliver pigmenterede pletter.

  • Medicinsk produkt "Botfort" eller "Varifort"

Virksomheden "Sund" annoncerer en medicinsk produkt"Varifort" - også sælge rent vand, i reklame for denne lzhesredstva preputany kausale mekanismer åreknuder. Udtrykket "at fjerne årsagen til åreknuder - blodpropper, bør du fjerne den positive ladning fra blodpropper og dem opløse dem, på grund af de kugleformede glasperler inde i jackboot" - ingen andre end de vrangforestillinger vil ikke nævne. Blodpropper er ikke årsag til åreknuder, og omvendt under langvarig varicer, kan komplikation være trombose, blodpropper undertiden danne men uden varicer. Og glasbolde og biologisk elektricitet i kroppen har helt forskellige fysiske egenskaber.

Cremer, salver, lotions - det kan hjælpe med at lindre smerter, hævelse, men ikke reducerer åreknuder

Den mest effektive urtemedicin, der hjælper med at lindre træthed i benene, reducerer hævelse - er hest kastanje. Derfor, hvis du vil vælge en creme, salve fraåreknuder, vælg de retsmidler, der omfatter hestekastnutekstrakt. Her er et par opskrifter til brug af dette middel til at behandle åreknuder derhjemme:

  • Grind så meget som muligt fint i kastanjens frugtsmelte på en vandbad svin indvendig fedt og tilsæt en blanding af kastanje i et forhold på 1/1. Denne sammensætning kan smøre de dilaterede vener og åreknuder.
  • Tørde blomster af hestekastanje 50 g. Hæld 500 ml. vodka, insistere 3 uger, afløb. Brug denne infusion efter 2 r / dag for 30-40 dråber før måltider.
  • Ryd frugt af kastanje, tilsæt alkohol, fraBeregning af 2 kopper alkohol 2 spiseskefulde kastanje, insisterer 10 dage, periodisk omrystning, belastning. Tag 20-30 cap. tinktur 2-3 r / dag før et måltid i løbet af 20 dage, så brud 10 dage og gentag kurset igen.

Disse er de opskrifter, vores forfædre brugte,da det ikke var muligt at bruge planteekstrakter, som i dag findes i mange cremer. Så for eksempel er hestekastanje i forskellige doser i følgende cremer, som kan købes enten i en butik eller i et apotek.

Creme Auchan beroligende- Du kan bruge Aushan fodkremBeroligende, som en del af, som har lavendel og hestekastanje, den latterlige pris, du kan købe i Auchan butikkerne, i udtalelsen fra mange, det har indlysende beroligende virkning, lindrer træthed, tunghed i benene, men igen, vi bemærke - kan ikke helbrede åreknuder vener, kun symptomatisk lindre tilstanden i slutningen af ​​dagen. Den største effekt af denne creme ved bedøvelse og løftning af tyngdekraften, som skyldes ekstraktet af hestekastanje.

Creme-balsam Chaga- Fodcreme med hestekastanje, solgt iapoteker, billige midler, som indeholder flere ekstrakter af forskellige medicinske planter: ekstrakter af sabel, grøn te, japansk sophora, hellebore og hestekastanje.

Creme Antivaricose, forebyggende, afslappende - i sammensætningensom også omfatter hestekastanje, tavolga og melissa. Cream-gel er lavet ifølge den oprindelige opskrift af Agafia Ermakova, en berømt sibirisk herbalist. Har en afslappende, lille smertestillende effekt takket være samlingen af ​​medicinske urter. Denne fløde fjerner hævelsen af ​​fødderne om aftenen, styrker væggene i karrene, bruges som forebyggende middel til åreknuder.

Venitan - Et stof, der indeholder esciner et glycosid opnået fra frøene af samme hestekastanje. Det har en meget gavnlig virkning på venøse skibe. Det bruges til smerter, tyngde i benene, med åreknuder og også til forebyggende formål.

Øvelser til ben med åreknuder

Hvis en person har arveligedisposition til åreknuder, tunge fysiske aktiviteter, især løfte vægte eller alvorlig sport - power sport, cykling, skøjteløb, cross-country sport - anses for at være uønsket, fordi det er sandsynligt, at udviklingen af ​​åreknuder og dens komplikationer i voksenalderen.

At gøre fitness med åreknuderDet er bedre i et specielt kompressionstøj, der produceres i dag i form af meget smukke strømper og strømpebukser. Læger-phlebologists anbefaler stærkt personer med engang til åreknuder eller en allerede eksisterende sygdom til at behandle åreknuder ved regelmæssigt at udføre terapeutisk og profylaktisk gymnastik, som er nem at udføre hjemme.

Det foreslåede sæt øvelser for åreknuder varblev udviklet af førende udenlandske og russiske specialister, især for patienter med åreknuder, med daglige enkle øvelser - symptomerne på venøs insufficiens i benene falder, risikoen for komplikationer falder og sygdommens progression sænkes.

1 Øvelse - Aflæsning af benårer. Skal trække vejret jævnt og dybt med lukkede øjne, slappe af, bør dette blive sat under fødderne på puder eller en speciel rulle til ben over kroppen ved 20 grader.

2 øvelse - det udføres glat, langsomt. Du skal lægge dine ben ind, tage et dybt åndedræt, og ved udånding bøje et ben, træk knæet mod brystet. Med den næste inspiration skal du rette dit ben op lodret og forsigtigt sænke det. Den samme øvelse skal ske med det andet ben.

3 motion for åreknuder. Denne bevægelse er kendt for alle, det skal også gøres liggende og forestille sig, at du kører på en cykel, sparker pedaler med dine fødder.

4 Øvelse - Alternativt unbend og bøj foden fremad, kun i ankelleddet.

5 Træning Unbend og fold tæerne skiftevis.

6 Øvelse - Løft dine ben op, liggende på ryggen, læg armene langs bagagerummet. Drej begge fødder på samme tid og derefter ud.

7 Træning - Træk ikke strømperne ud af gulvet, gå på stedet.

8 øvelse - fødder sammen, hænder langs kroppen, på dybt åndedræt, langsomt stå op på dine tæer, ved udånding - vende tilbage til startpositionen.

9 Øvelse - Lig, bøj ​​dine ben, gør det ikkerive af fødderne fra gulvet. På samme tid lægge dine hænder på dine hofter. Når du indånder, hæv hoved og krop, mens hænderne glider til knæene. Ved udånding, vend tilbage til startpositionen.

10 Øvelse er en øvelse saks i opretstående stilling, dette er gjort liggende, hænder langs bagagerummet, det er nødvendigt at krydse skiftevis ben, jævnt vejrtrækning.

11 Øvelse for åreknuder - Bøj benene i dit skød, liggende på ryggen, ikke rive fødderne fra gulvet. Med en langsom udånding trækkes i maven og omvendt, med langsom inspiration - opblussen i maven.

12 øvelse - placer dine ben i en vinkel på 20grader og ligger på ryggen, klemme en lille pude mellem fødderne. Bøj i lænden langsomt indånding, mens du river rumperne ud af sengen. Ved udånding, vend tilbage til startpositionen.

13 Motion - Stå, fødder sammen, hænder langs kroppen, indånder, tag dine skuldre tilbage, ved udånding - slap af skuldrene, læg hovedet fremad.

14 Øvelse - Liggende, fødder i en 20 graders vinkel. Bøje et ben, træk knæet mod brystet, læg armene rundt om foden. Ræk derefter langsomt dit ben op, mens dine hænder glider langs kalven til knæet og luk dit ben tæt. Sænk dit ben, mens dine hænder glider over låret. Den samme øvelse for det andet ben.

15 Øvelse - Efter et sæt øvelser skal du tage et kontrastbruser på dine fødder. En strøm af køligt vand veksler med varmt vand i 5-10 minutter.

Artiklen er nyttig, aktuelt. Men lidt pessimistisk. Det viser sig, at hvis der er en disposition til åreknuder eller var stjerner, og kom ud kranse, vil dette uundgåeligt føre til kirurgi. Profylakse eller ej - resultatet er en. Det er efter min opfattelse også en af ​​myterne. I den indledende fase af stor betydning har daglig motion, svømning, gymnastik, udelukkelse fra kosten af ​​skadelige produkter, bade, kontrast brusere, en komprimering beklædningsgenstand, afkog og infusioner af urter, især på grundlag af kastanje, hassel, slagter og andre. Naturlige salver, tilberedt hjemme. Generelt, aktiv forebyggelse og hele livet. Du kan genoprette eller minimere patologiske ændringer.

Jeg er enig, men sagen er meget fåhenleder opmærksomheden på de nye "stjerner" og kranse, indtil de får sig til at føle smerte eller andet ubehag. Og ingen er jeg sikker på, ingen er involveret i forebyggelse i ung alder, bad og afkog, naturlige salver, gymnastik mv. De, der elsker sig meget og har råd til at afsætte så meget tid til at passe deres kroppe - ja, de kan suspendere processen. I urolighederne i det urbane filistins moderne liv - det er næsten ikke realistisk, trist som det kan synes ...

Jeg har kun åreknuder på enhøjre ben er allerede lang tid siden arvelighed og hårdt arbejde, som jeg vil probyvat at behandle mig selv, fordi det stadig ikke gør ondt meget, og nu er jeg bange for, at sansen i det mindste vil være?

Tilføj en kommentar Annuller svar