Når hævelsen kommer ud efter at læberne er forstørrede

Operationen for brystforstørrelse skyldes, atefter det er der ømmer af væv i området af brystkirtlerne. Dette medfører mange spørgsmål til patienter, der beslutter sig for en sådan procedure. En af dem, når disse hævelser går væk, og hvordan kan denne proces accelereres?

Før du beslutter dig for brystforstørrelseDet er vigtigt for en kvinde at indse, at både før og efter hende er patientens fuldstændige lydighed over for anbefalingerne fra lægen afgørende. Og det betyder at du skal overholde nogle alvorlige regler. Desuden er det vigtigt for en kvinde at forstå, hvad lægen vil gøre for at undgå frygt og være følelsesmæssigt forberedt. En mere detaljeret beskrivelse af, hvordan operationen udføres brystforstørrelse i Moskva Du kan læse her http://estheticcenter.ru/surgery/uvelichenie_grudi/.

Så, hvilke regler er det vigtigt at overholde efterprocedure? Den første regel er konstant iført kompressionslinned. Det skal bæres i 4 uger, ikke kun i løbet af dagen, men også om natten. Hvad er det for? Først og fremmest er det nødvendigt for brystet at tage sin form. Da tøjet skal være kontinuerligt, er det vigtigt at passe på ikke at købe et sæt på forhånd. Hvis det viser sig, at det ikke er muligt at bære undertøj (for eksempel skal det vaskes), så skal kvinden ligge på ryggen og vente på, at den tørrer.

Den anden vigtige regel, der hjælper med at reducereødem og fremskynde vævsheling - er overholdelse af relativ hviletid. Den første dag vil kvinden være i klinikken under tilsyn af specialister, i de næste par dage er det bedre, at hun simpelthen hvilede hjemme uden nogen fysisk anstrengelse. For at reducere smerter efter operationen skal du bruge smertestillende medicin ordineret af en læge. Hvis belastningen er, kan hævelsen stige, og helingsprocessen falder betydeligt.

Et andet punkt - efter en kirurgisk behandlingUdsæt ikke din krop for at varme op. Og det betyder at du ikke behøver at gå til badet eller til stranden. Ulydighed i dette aspekt fører også til øget ødem og til, at de ikke går væk i lang tid.

Hvis du følger lægens anbefalinger, kan hævelsenholde ud i omkring to uger, og efter denne tid vil begynde at aftage. I de tilfælde, hvor dette ikke sker for en kvinde, er det vigtigt at konsultere en kirurg, der udførte operationen. Dette vil hjælpe med at undgå alvorlige komplikationer og få lægehjælp til tiden.

BAD, VITAMINER, KOSMETIK

Dette websted vil give en mulighed for alle, der ønsker at få en specialisthøring med mange års vellykket erfaring med at overvinde følgende sygdomme:
- intervertebral skiveherniation
- cerebral parese
psoriasis
diabetes mellitus
- artrose, etc.
Shulga Nikolay Vladimirovich

Bestil produkter ARTLIFE på Ukraines territorium: BAD. lecithin, kattens pisk, calcium; Kosmetik: Probio, inkapsler, funktionelle kosmetik; vitaminer ; korn, supper, kissler, slik, te, kaffe; midler til personlig hygiejne: shampoo, balsam, barbergel, tandpasta.

Professionel oversættelse fra engelsk til russiskforskellige fag: medicinsk, teknisk, videnskabelig og teknisk, juridisk, økonomisk, litterær; oversættelse af bankdokumenter og henvendelser, certifikater, sange, medicinske præparater, digte, digte, instruktioner og manualer til drift, dokumentation og lokalisering af internetressourcer.