Hvor lang tid går ødemet efter rhinoplastik?

Rhinoplasty, ligesom enhver anden plastikkirurgi ledsages af tilstedeværelse af ødemer og sinia, men heldigvis passerer de, og den smukke næse, du har nu for evigt.

Lad os analysere i detaljer, hvad der venter på din næse efter rhinoplastik.

 1. Gips efter rhinoplastik.
  Efter rhinoplastik får du et gips, som duvil blive brugt i 7 dage. Vi advarer om, at den tredje dag vil være den mest magtfulde hævelse, men bør ikke være bange. Dette er den normale forløb af den postoperative periode.
 2. Efter gips, et sted på den 10. dag kan du allerede gå ud på folk og føle sig mere komfortable. I ca. 3 måneder vil emt efter rhinoplastik dog holde.
 3. Bruising efter rhinoplasty er almindelig. Ved udgangen af ​​anden uge bliver det normalt ikke så indlysende.
 4. Den første måned efter rhinoplastik kan allerede trække vejret frit. Smør med olivenolie pænt med en bomuldspinne næsebor for at helbrede sår så hurtigt som muligt.
 • blæse din næse (ca. en måned)
 • at engagere sig i nat. øvelser (1 måned)
 • Brug briller (3 måneder!);
 • gå til saunaen (ca. 3 måneder)
 • gå til solarium (ca. 3 måneder).

Vi anbefaler at sove på ryggen i den første måned, undgå hypotermi og stænk næsen med Aqua Maris.

Efter seks måneder er hævelse næppe synlig.

Efter rhinoplastik vil næsespidsen vare længere end de andre for konsekvenserne af operationen. En lille blå mærke på dette sted finder sted om 6 måneder.

Endelig opsving efter rhinoplasty vil du observere måneder efter 7 efter operationen. Alle blå mærker og hævelse vil gå væk, og du vil se den næse, som du så drømte om.

Rehabilitering efter rhinoplastik skræmmer alle, mende fleste af vores patienter mener, at det er det værd. En af vores patienter sagde: "Jeg vil hellere lide et par måneder, end jeg går til mit livs ende med en stor nakkeknude. Konsekvenserne af rhinoplastik er ikke forfærdelige, hvis du ved, at du snart vil have en smuk næse. "