Ødem i nakken og i nærheden af ​​øret

Et sådant problem kan opstå som et resultat afiført øreringe, som du ikke passer til den størrelse eller materiale, som de er lavet til. Inflammation af øreklubber fremkalder ikke kun iført øreringe. Mere sandsynligt sygdommen i tilfælde af en forkert punktering af øret, hvilket også kan forårsage en inflammatorisk proces. Sådan reduceres faren for infektion til alle smykker elskere, læs videre i artiklen.

Symptomer på betændelse i ørepropper

Hver gang du lægger ind i øretØrering, på samme måde, åben adgang til bakterier, der lever på din hud. Hvis du kan se, at huden omkring øreflippen øreringe blussende, hævede, det dækker en sårskorpe, eller ud af det oser væske, så var der dannelsen af ​​infektion. Inflammation af løs fiber forekommer med en lille rødme i det sted, hvor øreringe er placeret. Derefter spredes over hele kloden, op i hovedbunden langs halsen, ind i øregangen.

Hvornår skal jeg se en læge? Hvis symptomerne på betændelse ikke går væk i løbet af få dage, bør du helt sikkert konsultere en læge. Der er en høj sandsynlighed for, at en infektion vil få alvorlige konsekvenser, men det kan være betændelse i løs fiber, og krybende infektion under dække huden.

Hvordan man behandler hjerterytme i hjemmet?

Hvis du bemærker de første symptomer på sygdommen, har du brug for detfjern øreringe. Når du har fjernet øreringe, skal du vaske infektionsstedet med vand og sæbe. Dette vil føre til, at rødmen og hævelsen vil passere dig selv.

Hvad skal man gøre, hvis der er betændelse?

Hvis du vil have det gennemboret øre til at helbrede somså hurtigt som muligt, og øremærken ikke blev påvirket af betændelse, er det nødvendigt at tørre det med desinfektionsmidler. Du kan bruge hydrogenperoxid eller almindelig medicinsk alkohol. Chlorhexidin eller Furacilin er også egnet til dette formål. Hvis der ikke er nogen symptomer på betændelse, skal du tørre ørebenet to gange dagligt i 2-3 uger.

Selvom du omhyggeligt passede på ørepindenefter piercing kan det stadig blive betændt. I dette tilfælde vil du se rødmen, hævelse i øret. I dette tilfælde skal du ændre desinfektionsopløsningen og øge mængden af ​​gnidning op til fem gange om dagen.

Det skal bemærkes, at fjernelse af øreringe fra øret med betændelse anbefales ikke, da såret vil vare og infektionen vil passere, men du vil ikke kunne sætte ørringen tilbage i dig.

Hvis du bemærker en abscess i såret, er det tid til at tage antibakteriel salve. Glem ikke at vaske dine hænder før proceduren, ellers kan situationen blive mere kompliceret.

Hvis de foreslåede aktiviteter ikke hjælper digdet er nødvendigt at se en læge. Han vil være i stand til at fastslå årsagen til sygdommen. Hvis du har en allergisk reaktion på det metal, hvor øreringene er lavet, så kan du simpelthen ændre dekorationen. Hvis du skifter øreringe, og betændelsen ikke passerer, så vil du sandsynligvis nødt til helt at opgive deres iført.

Hvis betændelsen i ørepinden har fundet sted igennemNogen tid efter piercing, skal du udføre den samme sekvens af handlinger. Den eneste forskel er, at i dette tilfælde vil du være i stand til for en tid at fjerne øreringe fra ørerne, da såret ikke har kunne trække.

Forebyggelse af inflammatoriske sygdomme i ørepinden

Hvis du beslutter dig for at gennembore dine ører, bør du forstå,at denne procedure kan føre til infektion der. Heldigvis er der stoffer, der kan hjælpe med at undgå dette ubehagelige fænomen.

For at undgå spredning af infektion, ørerneskal gennemsøge den relevante specialist og gøre det ordentligt. Det er bedst at kontakte en hudlæge, der gennemborer ørerne med en særlig "pistol" - en enhed, der gennembler ørerne med steriliserede øreringe. Når en læge bruger en speciel enhed i kombination med passende teknikker, reduceres risikoen for infektion væsentligt.

Sådan reduceres sandsynligheden for betændelse under punktering?

Hold dine ører rene. Bare gennemboret ører skal vaskes med hydrogenperoxid to gange om dagen, og anbring derefter antibiotisk salve på ørens løber. Dette bør gøres to til tre dage efter piercing, og så kan du vaske dine ører med vand og sæbe.

Øreringe skal være lavet af guld. Det er bedre at bære øreringe lavet af rene materialer, der ikke indeholder urenheder, for eksempel guld eller sølv. Det er værd at bemærke, at i billige øreringe indeholder nikkel, som mange mennesker er følsomme over for. Allergi over for dette metal kan forårsage infektion.

Vi håber, at de anbefalinger, vi foreslogvil give dig mulighed for at undgå betændelse i øreflippen. Hvis det stadig forekom, vil du være i stand til at klare det nemt. Den vigtigste ting du skal huske, at hvis betændelse i øreflippen fortsætter efter udførelse af sekvens af handlinger, bør du helt sikkert se en læge - blot vil han hjælpe dig med at etablere den sande årsag til denne ubehagelige fænomen.

© Forfatter: Terapeut Elena Dmitrenko

Med denne artikel læses: